Caleidoscopio de los sentidos

Anna Maria Ticoulat
Literatura - 01/04/2018


Caleidoscopio de los sentidos


Anna Maria Ticoulat

Literatura - 01/04/2018

Un ram de sonets anglesos de vers blanc configuren els setanta poemes d’aquest recull de poesia. Són espurnes de llum del meu cor apassionat que capto amb la mirada de poeta. Calidoscopi dels sentits ha estat guardonat en el premi Grandalla de poesia d’Andorra amb un Accèssit.

L’ànima del dia em rega amb la font acolorida de l’arc iris i em desperta en l’alba per fondre’m dins un núvol de transparències multicolors. Aquest encisador espectacle em serveix la seva copa plena de la màgia, perquè em sadolli del seu nèctar deliciós. I així regalimo la saba de les mans per impregnar el paper amb les paraules rítmiques que parlen del misteri creatiu de la llum de cada aurora, que admiro amb el seu immens miracle.

Em mostra una paleta amb els tons que trobo en les coses que neixen a la terra, el mar i l’aire. Uns regalims de goig que encisen els meus ulls quan la natura obre el seu ventall al·lucinant.

Amb els viatges pels continents relligo els poemes amb la bellesa creada per l’home en el paisatge singular del lloc, per descriure la diversitat dels països que he visitat i m’han fet un present meravellós amb la seva panoràmica visual. El contrast que trobo arreu del món m’enriqueix la ment i l’esperit.

Que aquesta llum que es desprèn de la paleta dels meus versos us il·lumini la mirada per veure les ciutats amb els meus ulls.

Edita: Comte d'Aure


Enllaços Relacionats

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1