El esqueleto del tiempo

Anna Maria Ticoulat
Literatura - 01/04/2018


El esqueleto del tiempo


Anna Maria Ticoulat

Literatura - 01/04/2018

L'esquelet del temps, resultat de la passió que posa Anna Maria Ticoulat a l'hora d'expressar amb paraules una sèrie de sentiments i vivències de protesta. En total, setanta poemes. Imprescindibles.

Ara i adés cal deixar a l'ànima que s'expressi, que desfogui seus sentiments i vivències, que transmeti tot el que porta dins, que el difongui el més alt i clar possible. Qualitat que els que dominen la paraula converteixen en art.

I això és el que aconsegueix Anna Maria Ticolaut i Coll cada vegada que permet que la seva ànima s'expressi amb ella. Ho va fer fa alguns mesos amb Un paradís de versos per infants, i ara repeteix experiència amb L'esquelet del temps. A diferència d'aquella, escrita en llengua catalana, en aquesta ocasió es val de la castellana per reflectir el que la seva ànima crida en cada moment; una sèrie de sentiments i vivències de protesta fins a conformar un total de setanta poemes.

Què et trobaràs en ells? La vida, la seva expressió, el reflex del que és i com afecta a l'autora sense falsedats. Poemes que són tota una lliçó de vida que Anna Maria Ticolaut i Coll regala als lectors. Doncs, com bé vol advertir als que s'animen a treure el cap a la seva poesia, «em conformo amb el que la vida m'ha regalat».

Per això, L'esquelet del temps és el reflex de com les etapes de la vida han anat deixant en ella el seu substrat fins modelar una figura decebuda amb l'ambició del poder, de les coses de la humanitat que s'han deteriorat amb la vida. En definitiva, és un cant a la vida amb majúscules.

Edita: Difundia Edicions


Enllaços Relacionats

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1