Label
     

Víctor, Neus, Marta, Laia i Àngels

Sant Lluís - 11/10/2013

Victor Moreno Pons té només 8 anys i és un dels nostres usuaris assidus; de fet va començar a visitar-nos des de que tenía 2 o 3 anys i ve totes les setmanes amb el seu pare, en Juan Carlos, i el seu germá major, en Marc. La ...+...Sant Lluís - 11/10/2013

Victor Moreno Pons té només 8 anys i és un dels nostres usuaris assidus; de fet va començar a visitar-nos des de que tenía 2 o 3 anys i ve totes les setmanes amb el seu pare, en Juan Carlos, i el seu germá major, en Marc. La seva àvia també és una de les nostres grans lectores. Sempre que és a Menorca “es llegeix una pila de llibres”. En Víctor ha començat 3er i ja és un lector molt avançat per a la seva edat. Li agraden els cómics tant en català com castellà. Quan parlem amb ell s’esta llegint “Els Aristogats”.

Vinc cada setmana i estic aqui unes 2 o 3 hores, m’encanta venir perquè aquí es pot llegir molt bé i moltes coses diferents , per divertir-se i també per a pensar. Als contacontes fa temps que he deixat de venir perquè ja sóc gran i m’avorreixen. He llegit tots el d'en Geronimo Stilton i recomanaria qualsevol d’ells. De gran m’agradaria estudiar els animals.

Un clar exemple de com els hàbits s’hereden. Avis i pares lectors fan nens lectors.

Neus Tudurí Cladera és la germana major de “les tres bessones de Sant Lluís”, na Marta, na Laia i n'Àngels. La Neus té 13 anys i fa 2on d’ESO al IES Joan Ramis de Maó.

Ja venia a la biblioteca quan era petita i record que m’agradaven molt els llibres que tenien coses per tocar, com de pèls i coses així. Ara vinc a fer deures i també de vegades a escoltar música. Els llibres de lectura de l'institut els he comprat, però hi ha molts llibres que em demanen i són aquí, d’història i de geografia. També els ordinadors per fer treballs. Estic llegint “Un estiu amb l’Anna” i “El asesinato de la profesora de lengua”.

Les tres bessones tenen 9 anys i també venen a la biblioteca des de ben petites.

A na Marta li agrada tot el que hi ha. Troba que és un lloc molt guai. Ara esta llegint un llibre d’un arbre on aprèn coses dels arbres i la seva vida.

Na Laia prefereix els contes. Li agraden tots els de G. Stilton i ara mateix llegeix un de na Hanna Montana.

I a n'Àngels el que més li agrada són –amb diferència- els ordinadors. Ara llegeix un llibre d’en Nemo, el peix de colors.

Les tres són habituals dels contacontes i recorden un de pirates amb el que s’ho van passar super bé. Troben que a la biblioteca hi ha molt bon rollo pels petits i pels grans. 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1